הזמן עכשיו וקבל 5 אחוז הנחה

חוויה קולינרית - מסעדת הרברט סמואל

בפינתו של לובי מלון ריץ-קרלטון, הרצליה שוכנת מסעדת הרברט סמואל הצופה אל מרינת הרצליה הקסומה והים התיכון.
האווירה הייחודית של מסעדת השף הכשרה ניכרת בחלל המעוצב בקפידה, בעל קווים נקיים ונוף מעורר השראה על רקע שקיעות רומנטיות, מעגן יאעטות מרשים וטיילת מרהיבה.
מתחם המסעדה מחולק לחללים קטנים ואיטימיים המתאימים לארוחה זוגית, חגיגה משפחתית או אירוע אקסקלוסיבי.

קרא עוד
מסעדת הרברט סמואל מציעה חוויה קולינרית אקלקטית מושתת אלמנטים ים תיכוניים לצד פיוז'ן וחדשנות.
המסעדה בסגנון המטבח הפתוח מציעה תפריט נאמן לאיכות, מקוריות וטריות ומתבסס על מגוון חומרי גלם מקומיים, שהעיקריים בהם: דגים, בשר, ירקות ושמן זית לצד תפריט יין ממיטב יצרני היין הכשר בארץ ובעולם.
הנכם מוזמנים לחווית טעמים עזים של אוכל ויין משובחים המלווים בשירות מוקפד, נעים ומזמין.

סגור
 

שעות פתיחה:

ימים ראשון עד חמישי בין השעות: 23:00 - 18:30 (ימי שישי ושבת המסעדה סגורה)

לתפריט המסעדה
להזמנת מקום התקשרו : 073-2037596

 

אירועים במסעדה

אירועים במסעדה

מסעדת הרברט סמואל , המקום המושלם לאירוח ארועי בוטיק . אירועים במסעדה
ניתן לערוך במסעדה אירועים פרטיים ועסקיים, המתאימים לכמות של עד כ-70 סועדים.
צוות המסעדה ישמח להרכיב עבורכם תפריט מיוחד על פי טעמכם,
המתאים לאופי האירוע ולקחת אתכם אל מסע של טעמים ים תיכוניים בסגנון מטבח פתוח,
עם אווירה נעימה ונוף מרהיב אל הים התיכון.
לובי לאונג'

לובי לאונג'

בלובי לאונג' השקט והיפהפה של מלון ריץ-קרלטון, הרצליה
תוכלו לבחור מתוך תפריט ייחודי ועשיר המושתת על המנות המוכרות והידועות של מסעדת הרברט סמואל.
הלובי פתוח בין השעות 22:00 - 12:00
ומציע פינות ישיבה אלגנטיות, מוזיקת רקע שהותאמה במיוחד, ואווירה בינלאומית יוקרתית.
בואו להינות מארוחת צהריים או ארוחת ערב אל מול הנוף היפהפה של המרינה והים.

תפריט

חוויה קולינרית

פרסים

  • מסעדת היוקרה הטובה ביותר (בקטגוריה ארצית) לשנת 2020 מטעם World luxury restaurant awards 

  • ציון של 12.5 נקודות מתוך 20 במדריך הגורמה Gault&Millau

  • מסעדת היוקרה הכשרה העולמית לשנת 2019 מטעם Luxury Kosher Cuisine Global Winner

  • מסעדת היוקרה הטובה ביותר הממוקמת בבית מלון (בקטגוריית המזרח התיכון) לשנת 2017 מטעם World luxury restaurant awards

  • המסעדה הכשרה הטובה ביותר לשנים 2014 ו-2015 מטעם מגזין TIME OUT